divendres, 31 d’octubre del 2008

RURAL FREESTYLE 08 (08.NOV.2008)

Rural Freestyle 08: en la present edició tenim previst preparar una pista de majors dimensions, en la plaça més gran del poble. El festival es realitzarà en la Plaça de l'Església de Sant Martí de Maldà (Lleida), a partir de les 20:00h. El festival és gratuït tant per als ryders que decideixin baixar per les rampes, com per al públic assistent.
Prepararem una rampa amb 2 nivells, una sortida a 1,5 metres d'altura (per principiants) i dues sortides a 4 metres d'altura (per als més atrevits). Les pendents de les rampes estaran forrades amb snowflex (material sintètic que simula neu artificial). Les 3 vies desemboquen enmig de la plaça nevada (neu autèntica) en la qual estaran situats els obstacles: dos calaixos, una barana, un salt i alguna que altra sorpresa.
Els accessos i la visibilitat de l'esdeveniment han estat millorats considerablement per que esperem una major afluència de públic (unes 1000 persones). També esperem arribar a la xifra de 100 esquiadors i snowboarders. Hem destinat un espai pel pàrquing per al públic assistent.
Tenim previst col·locar una barra per a dispensar begudes i menjar per als participants i públic en general. També es possible que realitzem projeccions de vídeos d'esquí i surf de neu, així com amenitzar el festival amb un dj durant les 5 hores que durarà l'esdeveniment. Al llarg de la nit es sortejaran regals aportats per les marques: cap de setmana en estació d’esquí, forfaits, material ski-snowboar, etc. El festival finalizarà amb un concert en directe (el grup queda per confirmar) en una sala de ball annex a la plaça.

ENS VEIEM EL DIA 8, ANIMS I MOLTA NEU!NOS VEMOS EL DIA 8,ANIMO Y MUCHA NIEVE!